56016 Flex XL black

FLEX XL / OLAF

Flex er et fleksibelt gridsystem bestående av seksjoner som kan sette sammen på flere måter. Den kan brukes som grind, til store åpninger, foran peisen osv. Flex kan forlenges med ubegrenset antall seksjoner (33 cm eller 72 cm) så du kan få den til å passe til det du behøver den til. Seksjonen kan plasseres hvor du vil og flyttes på om du ønsker det.  Selges i fargene hvit og sort.

 

PREMIER/ ASTA

Premier er et av Baby Dans mest populære gitre. Du får alt det beste fra denne klassiske modellen, som har fått nye egenskaper. Det slanke håndtaket er enkelt å bruke med én hånd. Naturligvis er Premier et ekte pressmontert sikkerhetsgitter, så du skal ikke bore og det etterlater ikke merker i dørkarmen eller veggen etter bruk. Alt hva du skal bruke, er å finne i esken. Fås i hvit, koks og sølv.

 

 

 

 

 

 

 

 

FLEXI FIT/ EBBA

Skrumonterte Flexi Fit gitre fra Baby Dan passer i nesten alle åpninger, ettersom veggbeslagene kan vinkles så de kan monteres både på innsiden og utsiden av karmen. Med quick release funksjon så gitteret enkelt kan avmonteres for lett tilgang mellom rommene.Montert i dørkarmen passer gitteret til døråpninger mellom eller 67-105,5 cm. Er gitteret montert utenpå karmen, vil maksimalmålet på åpningen være ca. 5 cm mindre.

 

 

 

 

 

  •          BABY DAN STOL
  •          Baby Dan stolen leveres med tilhørende bøyle, stropp og sele.
  •          Designet slik at den barnet skal kunne sitte sikkert med god rygg- og fot støtte.
  •          Stolen kan brukes av barnet ditt i mange år, ekstra lange føtter gir en optimal stabilitet.
  •          Vi lagerfører stolen i hvit, grå og sort.

 

 

 

 

 

Forhandler av Baby Dan produkter:: https://coop.no/sokeresultat-coop/?q=babydan