ELAPROOF – elastisk og økologisk samt trygt for mennesker og miljø

Basert på flere års erfaring og omfattende testing, vet vi at ElaProof                                                          – beholder sin elastisitet og tetthet i flere ti år                                                                                                            – stopper utviklingen av erosjon og korrosjon i komponentene                                                                                – kombinerer ulike materialer på en bærekraftig måte                                                                                          ,  – motstandsdyktig mot alle typer vær og mange kjemikalier

Det er enkelt å bruke enkeltkomponent ElaProof, den skaper et elastisk vanntet beskyttelseslag for de fleste bygg flater. Typisk bruksområder av ElaProof er for eksempel beskyttelse av korrosjon, reparasjon av tak og konstruksjoner, vanntetting av sokkel og sokkelvegger, vanntett bad, tetting av kanaler, samt kontroll av vannstrømmer og stoppe rust.

ElaProof danner et ekstremt slitesterkt, elastisk, pustende, vanntett belegg i ønsket tykkelse på forskjellige overflater. Kan sprayes eller males på de fleste overflater (for eks betongblokker av leca blokker) Forbinder forskjellige faste stoffer permanent. holder seg til alle overflater i byggebransjen – både våte og tørre. Fyller og forsegler sprekker eller hull. Er helt økologisk, løsemiddelfritt og inneholder ingen giftstoffer som vil være skadelige for mennesker, natur eller bygningskonstruksjoner.

elaproof-katalog

elaproof_sikkerhetsdatablad_2018_no

elaproof_tekniske_spesifikasjoner_2018_no

http://nobd.no/wp-content/uploads/2018/10/4_Print_Norwegian_ElaProof_2020_brochure.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=Ndqv8Q-ie9Y

https://www.youtube.com/@elaproof

 

 

ELAPROOF INNDOOR – elastisk økologisk tetningsmiddel

ElaProof Indoor er et klar-til-bruk 1-komponent vannbasert belegg til forsegling og vanntetting av forskjellige konstruksjoner og bygninger.

Produktets unike elastisitet og utmerkede vedheft på ulike overflater sikrer trygg og sikker forsegling.

ElaProof Indoor holder skjøter tette når bygninger og strukturer krymper og utvider seg. Innendørs tørker produktet hurtig og danner en lufttett

hinne – dette gjør at du kan fortsette til neste arbeidstrinn uten å måtte vente.

ElaProof_Indoor_4s_NOR_1_3_PAINO

7P06925 Radon Build Care

 

 

Forhandler av ElaProof:

Betomur: https://www.betomur.no

HmH CEMENT & FLIS: https://hmhcement.no/